Ce este și cum funcționează Invisalign?

Invisalign, acestă nouă tehnică de îndreptare a dinților a apărut în 1999 în Statele Unite ale Americii. Tratamentul constă într-o serie de alignere detaşabile, aproape invizibile, care sunt adaptate, special, pentru dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aligner, o dată la două săptămâni, dinţii vor migra – puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată de medic.

 

Confortabil, transparent şi detaşabil – sistemul Invisalign vă transformă zâmbetul fără a vă perturba viaţa.

 

Cu Invisalign, medicul vă poate spune, cu precizie, durata tratamentului ortodontic și care va fi rezultatul final. În plus, fiecare pacient își poate vedea planul de tratament virtual, modul în care dinții își modifică poziția, step by step, până la finalul tratamentului, chiar înainte de a-l începe.

 

Planul de tratament 3D: ClinCheck-ul indică seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinţii dumneavoastră de-a lungul tratamentului.

 

Ce tratează Invisalign?

Invisalign® tratează o serie de probleme legate de îndreptarea dinţilor, de la deplasări minore ale dinţilor, la cazuri mai complexe. Oricare ar fi problema, rezultatul este un zâmbet nou, cu dinţi perfect aliniați, pe care veţi dori să-i vadă toată lumea.

- Dinţii supra aglomeraţi - când nu există suficient spaţiu în interiorul maxilarului pentru ca toţi dinţii să încapă în mod normal.

- Dinţii cu spaţii mari între ei - când aveţi spaţiu suplimentar în interiorul maxilarului.

- Ocluziile încrucişate - când maxilarul superior şi mandibula sunt amândouă aliniate greşit. De obicei, unul sau mai mulţi din dinţii superiori „calcă” în interiorul dinţilor inferiori, iar acest lucru se poate întâmpla în partea frontală şi/sau pe părţile laterale ale gurii.

- Ocluziile adânci - când dinţii superiori se suprapun semnificativ peste dinţii inferiori.

- Ocluziile inverse -  când dinţii inferiori ies în afara celor superiori, problemă cauzată de obicei de dezvoltarea insuficientă a maxilarului superior

 

Rolul aparatelor ortodontice, fie ele fixe sau mobile este de a modela zâmbetul. Fiecare pacient merită să aibă dintii perfect aliniați! Tehnologia a avansat, iar Invisalign este un aparat high-tech, util pentru orice tip de malpoziții dentare. Niciun caz nu este prea complicat, iar cu ajutorul accesoriilor concepute special pentru Invisalign, orice problemă poate fi tratată.

Program:

Luni - Vineri

09:00 - 19:00

 

Sambata, Duminica

INCHIS

Copyright © 2012-2016 Clinica ANCODENT

Adresa:

Str. Alexandru Macedonski, Nr. 38, Craiova

 

Telefon:

 0251 417 413 / 0769 088 001

 

e-Mail:

contact@ancodent.ro

Powered by MAXDESIGN